Glob icon EVA Bezoekersregistratie
Icon

Van gedachte wisselen met een adviseur?

Plan een online meeting van 15min!

Chauffeursregistratie in transport & logistiek

Wilt u de communicatie met buitenlandse chauffeurs vereenvoudigen? Bent u AEO gecertificeerd en dient u inzicht te kunnen geven in de gesloten goederenketen? Wilt u weten wie er toegang heeft gehad tot een vracht?  

Met EVA Chauffeursregistratie versnelt u de logistieke afhandeling aanzienlijk.

Plan een gratis demo

EVA in de transport & logistiek

EVA Solutions levert oplossingen voor chauffeursregistratie, bezoekersregistratie, bezoekersmanagement en toegangverlening voor de transport & logistiek en daarmee ook de perfecte oplossing voor uw organisatie. Bij transportbedrijven en logistieke dienstverleners spelen een viertal factoren een belangrijke rol:

Taalbarrière buitenlandse chauffeurs
Veiligheid & Aansprakelijkheid
ISPS, AEO & IATA regelgeving
AVG/GDPR & Traceerbaarheid

8 redenen om chauffeursregistratie te digitaliseren

Heeft u een AEO vergunning, bent u TAPA of IATA gecertificeerd of zit uw bedrijf op een ISPS terrein? Dan is goede registratie verplicht. Speciaal voor u hebben wij een whitepaper samengesteld waarin de 8 redenen om chauffeursregistratie te digitaliseren worden toegelicht.

Naar het artikel

Zij gingen u voor:

Onderstaande een greep uit de referenties in de logistieke sector

Ervaringen van onze klanten

Onze ervaring is dat het systeem betrouwbaar is, zich makkelijk laat configureren, en het veel meer is, dan enkel bezoekers te registreren!

Christiaan Spikker-Hogenkamp, functioneel beheerder

Lees de hele referentie 

Synerlogic

Waarom u kiest voor EVA Solutions

Kiest u voor EVA Solutions, dan kiest u voor betrokken en deskundige medewerkers die staan voor service en kwaliteit. Een partner voor de lange termijn die blijft vernieuwen en ontwikkelen. Wij ontzorgen volledig. Hierdoor zijn wij wellicht niet de goedkoopste, maar met deze aanpak ervaart u wel een waardevol voordeel.

Met een gedreven team zetten wij ons dagelijks in voor een 9+ klantervaring. Dat doen wij met uitstekende service en telefonische bereikbaarheid van deskundige adviseurs voor klanten in binnen- en buitenland. Naast dit alles is EVA Solutions ook maatschappelijk betrokken en ondersteunen wij diverse goede doelen.

Volledig AVG-Proof

Beschikbaar in alle talen

24/7 support

Deskundige helpdesk

Advies bij procedures en processen

Flexibele aanmeldprocedures per type bezoeker

Verschillende aanmeldzuilen beschikbaar

Projecten, koppelingen & maatwerk mogelijk

Onze kennis en ervaring

Professionele oplossing

Mede door het grote aantal klanten in de logistieke sector beschikken wij over uitstekende kennis op het gebied van logistieke processen, registratiewensen en -vereisten binnen deze belangrijke branche die 24/7 in beweging is. 

Specialisten werk

Bovenstaande focusgebieden zijn een specialisme voor EVA Solutions! Met een achtergrond in de IT, procesoptimalisatie en kwaliteitsmanagement leveren wij niet alleen een kwalitatief hoogwaardige oplossing tegen een scherpe prijs, maar ook excellente service. Door onze ervaring zijn wij een uitstekende gesprekspartner als het gaat om uw toekomstige wensen en ontwikkelingen.

SHEQ & KAM

Veelal is het de KAM-coördinator of de SHEQ-manager die ervoor zorgdraagt dat de wetgeving op het gebied van arbeidsomstandigheden (veiligheid en gezondheid), kwaliteit en milieu wordt nageleefd. Naast de veiligheid en gezondheid van medewerkers, spelen ook de veiligheid en gezondheid van uw bezoekers zoals kantoorbezoekers, monteurs, contractanten en vrachtwagenchauffeurs een significante rol. Wij zorgen dat u voldoet aan alle eisen die gesteld worden vanuit deze wet- en regelgeving. Van klein- en middenbedrijf tot multinational en van nationaal tot internationaal opererend bedrijf.