Glob icon EVA Bezoekersregistratie
Icon

Van gedachte wisselen met een adviseur?

Plan een online meeting van 15min!

Chauffeursregistratie in transport & logistiek

Wilt u de communicatie met buitenlandse chauffeurs vereenvoudigen? Bent u AEO gecertificeerd en wilt u inzicht kunnen geven in de gesloten goederenketen? Wilt u weten wie er toegang heeft gehad tot een zending? 

Met EVA Bezoekersregistratie versnelt u de logistieke afhandeling aanzienlijk.

Ik wil een gratis demo

EVA in de transport & logistiek

EVA Solutions levert oplossingen voor chauffeursregistratie, bezoekersregistratie, bezoekersmanagement en toegangverlening voor de transport & logistiek en daarmee ook de perfecte oplossing voor uw organisatie. Bij transportbedrijven en logistieke dienstverleners spelen een viertal factoren een belangrijke rol:

Taalbarrière buitenlandse chauffeurs

Communicatie met buitenlandse chauffeurs is al jaren een groeiend probleem. Veel bedrijven zien steeds meer nationaliteiten verschijnen. Het kost veel tijd om deze mensen duidelijk te maken wat de procedures zijn, waar zij moeten laden en lossen en welke veiligheidsregels er gelden op het terrein. Miscommunicatie en hierdoor extra tijd en werk is van alle dag.

Met EVA is miscommunicatie verleden tijd! EVA is beschikbaar in ruim 20 talen, waaronder: Bulgaars, Roemeens, Pools, Sloveens, Tsjechisch etc.

Veiligheid & Aansprakelijkheid

Veiligheid voor alle bezoekers en medewerkers in en om uw bedrijfsgebouwen en op uw terrein is meest belangrijk. Met EVA Bezoekersregistratie wijst u bezoekers, contractors en chauffeurs op de veiligheidsrisico's en veiligheidsregels. Van eenvoudig document tot veiligheidsfilm en veiligheidstoets. Zo is iedereen op de hoogte van de risico’s, verbetert u de veiligheid en verlaagd u aansprakelijkheid. 

Doordat chauffeurs en monteurs zich digitaal aanmelden heeft u bij calamiteiten direct een actueel overzicht van de op dat moment aanwezige personen.

ISPS, AEO & IATA regelgeving

Indien u te maken heeft met regelgeving en vergunningen zoals ISPS, AEO en IATA dan heeft u een registratieplicht. Dit heeft alles te maken met beveiliging van goederen en het borgen van een gesloten goederenketen. 

Ook persoonlijke veiligheid is een belangrijk thema. U dient een logboek bij te houden en u moet uw bezoekers wijzen op de veiligheidsvoorschriften. Met EVA is dit eenvoudig en digitaal geregeld! 

AVG/GDPR & Traceerbaarheid

Naast het feit dat u uw papieren administratie vaarwel kunt zeggen is een belangrijk voordeel van EVA Bezoekersregistratie dat de privacy van uw bedrijf en uw bezoekers geborgd is. Bezoekers hebben geen inzicht in de mensen die hen voor zijn geweest.
Gesprekspartners van uw bedrijf blijven zo anoniem, zo houdt u de touwtjes in handen en voldoet u direct aan de nieuwe Europese Privacy-wet. Met EVA bent u AVG/GDPR-compliant.

Professionele oplossing

Mede door het grote aantal klanten in de logistieke sector beschikken wij over uitstekende kennis op het gebied van logistieke processen, registratiewensen en -vereisten binnen deze belangrijke branche die 24/7 in beweging is. 

Specialisten werk

Bovenstaande focusgebieden zijn een specialisme voor EVA Solutions! Met een achtergrond in de IT, procesoptimalisatie en kwaliteitsmanagement leveren wij niet alleen een kwalitatief hoogwaardige oplossing tegen een scherpe prijs, maar ook excellente service. Door onze ervaring zijn wij een uitstekende gesprekspartner als het gaat om uw toekomstige wensen en ontwikkelingen.

SHEQ & KAM

Veelal is het de KAM-coördinator of de SHEQ-manager die ervoor zorgdraagt dat de wetgeving op het gebied van arbeidsomstandigheden (veiligheid en gezondheid), kwaliteit en milieu wordt nageleefd. Naast de veiligheid en gezondheid van medewerkers, spelen ook de veiligheid en gezondheid van uw bezoekers zoals kantoorbezoekers, monteurs, contractanten en vrachtwagenchauffeurs een significante rol. Wij zorgen dat u voldoet aan alle eisen die gesteld worden vanuit deze wet- en regelgeving. Van klein- en middenbedrijf tot multinational en van nationaal tot internationaal opererend bedrijf.

Ervaringen van onze klanten

Onze ervaring is dat het systeem betrouwbaar is, zich makkelijk laat configureren, en het veel meer is, dan enkel bezoekers te registreren!

Christiaan Spikker-Hogenkamp, functioneel beheerder

Lees de hele referentie 

Synerlogic

Zij gingen u voor:

Onderstaande een greep uit de referenties in de logistieke sector

Waarom u kiest voor EVA Solutions

Kiest u voor EVA Solutions, dan kiest u voor betrokken en deskundige medewerkers die staan voor service en kwaliteit. Een partner voor de lange termijn die blijft vernieuwen en ontwikkelen. Wij ontzorgen volledig. Hierdoor zijn wij wellicht niet de goedkoopste, maar met deze aanpak ervaart u wel een waardevol voordeel.

Met een gedreven team zetten wij ons dagelijks in voor een 9+ klantervaring. Dat doen wij met uitstekende service en telefonische bereikbaarheid van deskundige adviseurs voor klanten in binnen- en buitenland. Naast dit alles is EVA Solutions ook maatschappelijk betrokken en ondersteunen wij diverse goede doelen.

Volledig AVG-Proof

Beschikbaar in alle talen

24/7 support

Deskundige helpdesk

Advies bij procedures en processen

Flexibele aanmeldprocedures per type bezoeker

Verschillende aanmeldzuilen beschikbaar

Projecten, koppelingen & maatwerk mogelijk