Glob icon EVA Bezoekersregistratie
Icon

Van gedachte wisselen met een adviseur?

Plan een online meeting van 15min!
Koppelingen met toegangscontrole

Automatiseren en integreren

Realiseer SSO (Single Sign On) en vereenvoudig het beheer van de EVA applicatie door een integratie met Microsoft Azure.

Koppel uw toegangscontrole of tijdregistratiesysteem voor complete aanwezigheidsoverzichten. 

Of automatiseer uw toegangverlening.

Lees meer

Toepassingen voor integraties

Aanwezigheidsregistratie

Door uw toegangscontrole of tijdregistratiesysteem te koppelen aan EVA wordt de aanwezigheid van uw medewerkers overgenomen in de BHV-app van EVA. 

Zo realiseert u een complete aanwezigheidsregistratie en beschikt u, bij een calamiteit, over één complete lijst van aanwezige mensen voor de hulpdiensten.

Toegangsverlening

Integraties of koppelingen met toegangsverlening of toegangscontrolesystemen zetten de wereld open voor het automatiseren van toegangsverlening voor al uw bezoekersstromen. 

Stuur slagbomen of hekwerken aan met vooraf toegestuurde QR-codes of dmv kentekenherkenning. Activeer speedgates of tourniquets met barcodescanners of razendsnelle gezichtsherkenning. 

Samen met uw beveiligingsbedrijf, installateur of integration partner denken wij graag met u mee om de best passende oplossing te creeren.

Koppelingen & Integraties

Onderstaande een overzicht van mogelijke koppelingen en integraties. Staat uw pakket hier niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Toegangscontrole systemen

Hieronder wat extra informatie van een aantal bekende toegangsverlening en toegangscontrole systemen. Staat uw systeem er niet bij? Neem dan contact op met uw leverancier of zij kunnen koppelen met EVA.

CardAccess

CardAccess is al meer dan 40 jaar een professioneel, flexibel en schaalbaar toegangscontrole systeem. Een koppeling met EVA is te verkrijgen via Aras. 

Meer informatie: www.cardaccess.nl

www.aras.nl

Nox Systems

Nox wordt ingezet bij high end security toepassingen. Via Aras is er een koppeling beschikbaar.

www.aras.nl

iProtect Access & Security

Toegangscontrole van TKH Security. Een toegangscontrole systeem met Videobewaking, Intercom en inbraakdetectie. EVA heeft deze koppeling in eigen beheer.

TKH Security

Paxton

Paxton is een toegangcontrole systeem geschikt voor vele over het algemeen wat eenvoudigere toepassingen. Een koppeling met Paxton is door EVA zelf gebouwd en kan samen met uw installateur worden gerealiseerd.

Lees meer over de koppeling

Heeft u een integratie traject?

EVA Solutions levert oplossingen op het gebied van bezoekersmanagement, toegangsverlening en aanwezigheidsregistratie. Neem gerust contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen