Glob icon EVA Bezoekersregistratie
Icon

Van gedachte wisselen met een adviseur?

Plan een online meeting van 15min!

Één actueel overzicht bij calamiteiten

Het EVA Bezoekersregistratiesysteem professionaliseert bezoekersontvangst en ondersteunt BHV.

Het systeem is ontwikkeld om bezoekers aan uw bedrijf zich te laten aan- en afmelden op één centraal systeem. In geval van noodsituaties en ontruiming (Rampenplan), heeft u direct een actueel overzicht van bezoekers in uw pand. 

Deze gegevens zijn ook op uw mobiele telefoon uit te lezen middels een geavanceerde calamiteiten-app. 

De database van het bezoekersregistratiesysteem wordt extern gehost. Hierdoor zijn, bij calamiteiten zoals brand en server crashes, gegevens nog steeds benaderbaar en gaan niet verloren.

Bezoekersregistratiesysteem waarborgt de privacy van uw bedrijfsbezoekers

Een belangrijk voordeel van EVA bezoekersregistratie software, is dat de privacy van uw bedrijf en uw bezoekers gewaarborgd blijven. Bezoekers hebben namelijk geen inzicht in de mensen die voor hen bij u op bezoek zijn geweest. Gesprekspartners van uw bedrijf blijven zo anoniem. In tegenstelling tot het welbekende traditionele bezoekersregistratie formulier, die bezoekers van uw bedrijf moeten invullen bij de receptie/balie. EVA bezoekersregistratie software werkt snel en effectief. Een professioneel visitekaartje voor uw bedrijf!

Bezoekersregistratie verplicht?

Als u ISO, HACCP of wellicht BRC gecertificeerd bent dan is de kans groot dat bezoekersregistratie verplicht is. 

Een digitaal systeem is bij uitstek geschikt voor bedrijven die regelmatig bezoekers ontvangen en moeten voldoen aan deze certificering eisen. 

Bedrijven in sectoren als: food, industrie, petrochemie, semi-conductor industrie, en overige FMCG branches is bezoekersregistratie verplicht volgens de ISO-9001 normering. Zij moeten een logboek bijhouden en snel overzicht hebben in bezoekers die hun bedrijf hebben bezocht, met wie een afspraak is geweest, en van en tot hoe laat dit is geweest. Een digitale bezoekersregistratie is hierbij een echte uitkomst. 

Er is real-time inzicht in de aanwezige bezoekers, en on demand kan een historisch bezoekrapport worden ingezien.

Maak het uw bezoekers makkelijk met vooraanmelding

Als u bezoekers ontvangt kunt u ze in EVA bezoekersregistratie van te voren aanmelden. Zo zien de bezoekers hun naam in het systeem en kunnen zij zich sneller aanmelden. Professioneel en klantvriendelijk dus!

Realiseer koppelingen met externe systemen

EVA Bezoekersregistratie is te koppelen met verschillende tijdregistratiesystemen en toegangsregistratiesystemen. Zo kunt u een volledige aanwezigheidsregistratie realiseren of toegangverlening automatiseren.

Ook een koppeling met Microsoft Azure behoort tot de mogelijkheden waardoor beheer een stuk eenvoudiger wordt. 

Heeft u andere wensen? Neem dan contact met ons op.