Glob icon EVA Bezoekersregistratie
Icon

Van gedachte wisselen met een adviseur?

Plan een online meeting van 15min!

Aanwezigheidsregistratie; betrouwbaar, eenvoudig en snel geregeld!

EVA Bezoekersmanagement en Aanwezigheidsregistratie is tijd- en kostenbesparend, AVG-Proof en u heeft geen gedoe meer met papieren lijsten of schuifbordjes. Wij maken EVA passend bij uw bedrijf!

Digitaal schuifbord / aanwezigheidsbord

Maak gebruik van de meest eenvoudige vorm van aanwezigheidsregistratie van uw medewerkers; het digitaal aanwezigheidsbord.

Een digitale variant van het schuifbord met alle namen van uw medewerkers. Een klik op de knop en u verandert de aanwezigheidstatus. Het logboek houd bij wanneer welke medewerker is geweest. Zo kunt u voor de belastingdienst een overzicht aanleveren ivm de reiskostenvergoeding.

U heeft enkel een eenvoudig abonnement nodig. Neem hiervoor contact met ons op. De app zelf is eenvoudig gratis te downloaden uit de App store en Google playstore.

Aanwezigheidsregistratie: zó geregeld voor uw bedrijf

Of uw bedrijf nu opereert in de food & feed, industrie, transport & logistiek of in een andere sector, met de oplossingen van EVA Solutions bent u snel geholpen aan een eenvoudige maar passende oplossing voor uw aanwezigheidsregistratie. Wij passen het systeem namelijk zo aan, dat het naadloos bij uw wensen aansluit.

Uw collega’s melden zich bij aankomst op een digitale zuil aan en bij vertrek weer af. 

Medewerkers kunnen zich eenvoudig aanmelden met een persoonlijke QR-code, zelfs zonder het scherm aan te raken! Dit werkt net zo snel als een tag of pasje en is een stuk goedkoper.

U heeft op elk gewenst moment een actueel overzicht van alle aanwezige personen in geval van calamiteiten en ontruimingen. 

Koppel EVA aan uw toegangscontrole- of tijdsregistratiesysteem

Koppel EVA met een tijdsregistratie- of toegangscontrolesysteem en krijg nog meer inzicht. U heeft meer grip op de aanwezigheid en de toegang tot uw (pand)en. 

EVA koppelt met tal van systemen. Samen kijken we naar slimme koppelingen en mogelijkheden voor uw bedrijf.

Wat is aanwezigheidsregistratie?
Hoe werkt het?
Is AVG-proof?
Waarom EVA ?

Ervaringen van onze klanten

"Wat een super systeem het nieuwe bezoekers registratie systeem! Werkt heel gemakkelijk en is gebruiksvriendelijk.”
Intertaste
"EVA heeft het voor ons mogelijk gemaakt de bezoekers te ontvangen op een veilige, juiste wijze. Daarnaast zijn zij altijd bereid om mee te denken in oplossingen voor specifieke situaties op onze locatie."
Cloetta
Wij zijn erg blij met EVA als Bezoekersregistratiesysteem. Het werkt echt feilloos en ik heb het al bij verschillende relaties aanbevolen. 

Marc Lembrechts, Technology Director. Gemini Corporation, Antwerpen

Gemini

Waarom is EVA Solutions de juiste keuze?

Kiest u voor EVA, dan kiest u voor betrokken en deskundige medewerkers die staan voor service en kwaliteit. Een partner voor de lange termijn die blijft vernieuwen en ontwikkelen. Wij ontzorgen volledig. Hierdoor zijn wij wellicht niet de goedkoopste, maar met deze aanpak ervaart u wel een waardevol voordeel.

Met een gedreven team zetten wij ons dagelijks in voor een 9+ klantervaring. Dat doen wij met uitstekende service en telefonische bereikbaarheid van deskundige adviseurs voor klanten in binnen- en buitenland.
Naast dit alles is EVA Solutions ook maatschappelijk betrokken en ondersteunen wij diverse goede doelen.

Volledig AVG-proof en veilig

Koppelingen leggen met uw bestaande systemen

Beschikbaar in alle talen

Deskundige helpdesk

Aanwezigheidsregistratie: betrouwbaar, veilig, efficiënt en méér

Maak nu een afspraak voor een gratis demonstratie

Ja, ik wil een gratis demo