Glob icon EVA Bezoekersregistratie
Icon

Van gedachte wisselen met een adviseur?

Plan een online meeting van 15min!

Bedrijfsverzamelgebouwen

Bedrijfsverzamelgebouwen of multi tennant gebouwen zijn er in verschillende soorten en maten. Van twee of drie bedrijven onder één dak tot enkele tientallen, van eenmanszaken tot multinationals. 

Om bij calamiteiten inzicht te hebben in de aanwezige bezoekers is een sluitende bezoekersregistratie vereist.

Bedrijfsverzamelgebouwen

Bedrijfsverzamelgebouwen of multi tennant gebouwen zijn er in verschillende soorten en maten. Van twee of drie bedrijven onder één dak tot enkele tientallen, van eenmanszaken tot multinationals. 

Afhankelijk van de bedrijfsactiviteit en grootte van het bedrijf ontvangen huurders regelmatig bezoekers. Van klanten en leveranciers tot adviseurs en van onderhoudsmonteurs tot serviceverleners.

Om bij calamiteiten inzicht te hebben in de aanwezige bezoekers is een sluitende bezoekersregistratie vereist. Een intekenlijst is echter niet AVG-proof en zowel bezoekers als huurders mogen niet van elkaar zien wie waar op bezoek is.

EVA levert oplossingen op het gebied van bezoekersregistratie en bezoekersmanagement voor bezoekers aan bedrijfsverzamelgebouwen.

Wij bieden oplossingen voor:

Gebouwen zónder receptie en facility services

Bedrijfsverzamelgebouwen zonder facility services hebben een onbemande receptie, vaak een centrale hal waar bezoekers binnenkomen. Soms is de hal afgesloten en komen bezoekers binnen in een voorportaal waar via een intercom contact gelegd moet worden met het betreffende bedrijf.

Er zijn wellicht vergaderruimtes die gereserveerd kunnen worden of een zaaltje voor presentaties. Dit gaat dan via een Outlook of Google kalender.

Elk bedrijf is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar bezoekers wanneer er bij een calamiteit ontruimd moet worden.

Omdat er geen facility desk of receptie is zijn goede procedures van belang voor het registreren en managen van bezoekersstromen en toegangsverlening.

Gebouwen mét receptie en facility services

Bedrijfsverzamelgebouwen mét facility services beschikken over een bemande receptie die bezoekers verwelkomt, vergaderruimtes kunnen gereserveerd worden via centrale agenda’s en/of via de receptie en er is een bedrijfsrestaurant waar alle bedrijven gebruik van kunnen maken.

Elke bedrijf is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar bezoekers en voor een goede ontruiming bij een calamiteit. Soms wordt overkoepelend een BHV’er aangewezen die dit centraal coördineert.

Wat speelt er nog meer bij bedrijfsverzamelgebouwen

Het kan ook zijn dat de toegang tot uw pand of terrein is afgesloten. Een toegang met bijvoorbeeld een slagboom of elektrische deur kan dan gekoppeld worden met EVA Bezoekersregistratie. Uw bezoekers kunnen door middel van een vooraanmelding toegang krijgen tot uw terrein en/of pand.

Wanneer u een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar heeft, kunt u EVA Bezoekersregistratie d.m.v. een koppeling met bijvoorbeeld Nedap Moov ook gebruiken voor het reserveren van een parkeerplaats. Bij een vooraanmelding kunt u ook instructies geven aan bezoekers over parkeermogelijkheden.