Glob icon EVA Bezoekersregistratie
Icon

Van gedachte wisselen met een adviseur?

Plan een online meeting van 15min!

Digitale receptie verbetert uw bezoekersontvangst

Ontvangt u als bedrijf dagelijks bezoekers en bent verplicht om deze te registreren? 

Denk dan eens na over een digitale bezoekersregistratie. Met EVA Bezoekersregistratie creëert u een digitale receptie waarmee de taken van de receptie worden ontlast of soms vervangen. Bezoekers aan uw bedrijf melden zichzelf aan via een terminal en hun contactpersoon wordt automatisch per mail of sms op de hoogte gesteld dat hun bezoek is gearriveerd.

Een digitale receptie biedt vele voordelen:

  • Professionele uitstraling
  • Altijd een actueel overzicht van aanwezige bezoekers
  • Digitaal akkoord op huis-, hygiëne-, of veiligheidsregels
  • Geen inzicht in voorgaande of te verwachten bezoekers
  • Eenvoudig in gebruik

Hoe werkt digitale receptie van EVA?

De digitale receptie van EVA Bezoekersregistratie werkt middels een aanmeldzuil of tablet waarop bezoekers zich aanmelden. Door het scherm aan te raken wordt het systeem geactiveerd. 

Een bezoeker kiest voor aanmelden, selecteert de persoon waarvoor hij of zij komt en vult de nodige gegevens in. Er kan ook versneld worden aangemeld met een eerder ontvangen QR-code. Alle gegevens zijn dan reeds ingevoerd en rest enkel nog de huisregels te accepteren.

Desgewenst wordt automatisch een bezoekersbadge uitgeprint. Na het aanmelden krijgt de bezoeker een welkomstscherm met instructie.

Afhankelijk van de procedures in uw bedrijf, wet- en regelgeving en uw wensen wordt het systeem volledig op uw situatie ingericht. Daarmee onderscheid EVA zich ook van andere aanbieders.

Koppel digitale receptie van EVA aan toegangssystemen

Het is ook mogelijk om EVA Bezoekersregistratie te koppelen aan toegangssystemen of tijdregistratie software waardoor medewerkers kunnen worden geregistreerd en deuren en slagbomen kunnen worden geactiveerd. 

Interesse in een demo?

Heeft u interesse in een demo? Neem dan gerust contact op. 

Ook al bent u nog in een oriëntatie fase, wij denken graag met u mee! Samen brengen we uw situatie in kaart en kijken we naar de perfect match.

Ik wil een gratis demo!