Glob icon EVA Bezoekersregistratie
Icon

Van gedachte wisselen met een adviseur?

Plan een online meeting van 15min!

Branches & Toepassingen

Elke branche en elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke eisen & wensen. De toepassing van bezoekersregistratie kan daardoor erg verschillend zijn. 

Voor elke vraag hebben wij een passende oplossing.

Vraag direct een demo aan

Voor elke branche en elk bedrijf een passende oplossing

Bekijk onderstaande een greep uit de branches die wij bedienen

Kantoren & Bedrijfsverzamelgebouwen

Uw bezoekers op een professionele wijze welkom heten, dat doet u met EVA Bezoekersregistratie! Verhoog uw gastvrijheid, verbeter de privacy en voldoe aan ARBO wetgeving.

Lees meer

Industrie

In de industrie draait bezoekersregistratie met name om de veiligheid! Met EVA weet u wie aanwezig is bij een calamiteit en brengt u monteurs op de hoogte van veiligheidsregels en laat deze ondertekenen.

Lees meer

Food processing Industrie

Weet welke bezoekers in uw pand aanwezig zijn en uw productie betreden en laat u hygiëneregels en gezondheidsverklaring ondertekenen. Zo voldoet u aan BRC en Food Defence richtlijnen.

Lees meer

Transport & Logistiek

Registreer chauffeurs die komen laden en lossen in hun moedertaal. Vereenvoudig de communicatie, registreer de chauffeur met CMR-nr. of kenteken van wagen en oplegger.

Lees meer

Productie

In producerende bedrijven draait het registreren van bezoekers met name om de veiligheid en hygiëne! Met EVA brengt u monteurs op de hoogte van hygiëne- en veiligheidsregels en laat deze ondertekenen.

Lees meer

Gemeenten & overheden

Manage uw bezoekersstromen op een professionele wijze, voldoe aan de AVG-wetgeving en heb een goed overzicht van alle aanwezigen in uw pand.

Lees meer