Het is natuurlijk te hopen dat u er nooit mee te maken krijgt, maar het is wel erg prettig om te weten dat u er altijd goed op voor bent bereid…… Een calamiteit! 

Wanneer u gebruik maakt van het EVA Bezoekersregistratiesysteem, kunt u gratis gebruik maken van de BHV-app. Met deze BHV-app heeft u altijd een complete aanwezigheidslijst in de palm van uw hand. 

Doordat iedereen zich heeft geregistreerd bij aankomst is er vanuit EVA altijd een goed overzicht van iedereen die aanwezig is in uw pand of op uw terrein. Alle medewerkers kunnen gebruik maken van de app, maar alleen de BHV-ers binnen uw bedrijf kunnen het overzicht van aanwezige personen inzien. Bij een calamiteit kan iedereen via de SOS-knop een bericht naar alle medewerkers die gebruik maken van de app sturen, zodat iedereen op de hoogte is van de calamiteit. De BHV-ers kunnen met behulp van de app iedereen afvinken die het pand heeft verlaten. De BHV-app beschikt ook over de door u gewenste noodnummers van bijvoorbeeld de brandweer, huisarts en directieleden. Deze contacten kunt u direct vanuit de app bellen.