We horen de laatste tijd vaker dat het project “digitale bezoekersregistratie” on hold staat omdat óf de budgetten bevroren zijn óf men geeft aan dat er momenteel toch geen bezoekers zijn en het daarom geen prioriteit heeft. Dat is ten onrechte.

Juist nu is registreren belangrijk!

Juist nu in deze Corona tijd is het digitaliseren van de bezoekersregistratie belangrijker dan ooit! Wij leggen uit waarom de prioriteit nu zo hoog is. 

Monteurs en schoonmakers zijn ook bezoekers! 

Kantoorbezoekers zullen er inderdaad momenteel weinig zijn, maar hoe zit het met onderhoudsmonteurs, schilders, schoonmakers, plantenverzorgers, ongediertebestrijding en chauffeurs? Dit zijn ook bezoekers en zij kunnen hun werk níet thuis doen en komen daarom nog steeds bij u over de vloer. 

Zodra de Corona maatregelen versoepelen, zullen uw medewerkers weer richting kantoor komen en zal ook de stroom kantoorbezoekers weer op gang gaan komen. 

Bent u daarop voorbereid? Doe de check en kijk hoe u ervoor staat:

  • Kunt u bezoekers nu en straks veilig ontvangen, ook als de receptioniste afwezig is?
  • Kennen uw bezoekers uw Corona richtlijnen en de procedures op uw locatie?
  • Kunt u herleiden wie wanneer met welke medewerker een afspraak heeft gehad in geval van een corona melding?
  • Laat u uw veiligheids- en hygiëneregels digitaal accorderen en zijn deze aangepast aan het type bezoeker, zoals productie of kantoor?
  • Hebben uw BHV’ers real-time inzicht in wie aanwezig is en kunnen zij goed ontruimen?
  • Is uw papieren bezoekersregistratie AVG-proof? 

Beantwoord u een van de bovenstaande vragen met ‘Nee’. Dan is het nu tijd voor EVA! 

Lees meer over bezoekersregistratie in relatie tot Corona in de blogs: 

Zijn de budgetten bevroren?

Is het budgettair een lastige periode? Dan biedt een digitale receptie uitkomst! Met EVA vereenvoudigt en digitaliseert u handmatige processen en tijdrovende procedures. Zo verdient u uw investering snel terug!