Glob icon Eva Visitor Registration

Onze oplossingen

Bezoekersregistratie

Vervang het papieren logboek op uw balie met EVA Bezoekersregistratie. Uw medewerkers krijgen een notificatie als hun bezoeker is gearriveerd.

Lees meer

Bezoekersmanagement

Met EVA Bezoekers-management optimaliseert u bezoekersstromen naar uw bedrijf. Uw bezoekers en monteurs brengt u vooraf op de hoogte van de situatie en procedures op locatie.

Lees meer

Digital reception

With EVA's digital reception solutions you professionalize your visitor management and support and/or replaces your receptionists.

lees meer

Aanwezigheidsregistratie

In het geval van een calamiteit moet u goed kunnen ontruimen. Hiervoor is het belangrijk te weten wie er in uw pand aanwezig zijn. van medewerkers tot bezoekers en onderhoudsmonteurs.

Lees meer

Toegangsverlening

Automatiseer uw toegangsverlening door slagbomen, hekwerken of deuren te openen voor medewerkers en bezoekers. EVA koppelt met verschillende toegangscontrole systemen.

Lees meer

Bedrijfshulpverlening

Bij calamiteiten toont de BHV app een actueel aanwezigheidsoverzicht, telefoonnummers van hulpdiensten en nog veel meer.

Lees meer

Veiligheid

Veiligheid in en rondom uw bedrijf is cruciaal. EVA's veiligheidsmodule zorgt dat uw bezoekers uw veiligheidsregels lezen en accepteren en kunt u een toets afnemen.