AVG-regelgeving
Ligt er bij u nog een papieren logboek op de balie waarop bezoekers zich inschrijven? Met de huidige privacywet (AVG-wet) zitten hier heel wat haken en ogen aan, waardoor papieren registratie erg omslachtig is. 

Volgens de AVG-wet is het bijvoorbeeld niet toegestaan dat bezoekers kunnen zien wie er voor hen is geweest. Wanneer dit zichtbaar is wordt dit gezien als een ‘datalek’.  

Buiten de AVG-wet om is het natuurlijk niet prettig wanneer een sollicitant door het papieren logboek op de balie ziet wie zijn of haar concurrenten voor die functie zijn. Maar uw bedrijfscontacten liggen ook open en bloot op de balie. U wilt natuurlijk niet dat iedereen kan zien wie uw accountant of advocaat is en wanneer deze op bezoek zijn geweest. Denk ook aan verbouwingsplannen die (nog) geheim moeten blijven. Dan wilt u niet dat anderen zien dat er een aannemer op bezoek is geweest. 

EVA Bezoekersregistratie is volledig AVG-proof!

 

Safety first!
Veiligheid heeft uiteraard de prioriteit binnen uw organisatie. Om die reden hanteren veel bedrijven in verschillende sectoren veiligheids- en hygiëneregels, werkvergunningen en toetsen om er zeker van te zijn dat de regels worden nageleefd en dat werkzaamheden veilig kunnen worden uitgevoerd. Verschillende type bezoekers krijgen te maken met andere veiligheidsrisico's en hygiëneprocedures en hebben daardoor verschillende instructies. De één zwaarder dan de ander. 

EVA voorziet in een uitgebreide veiligheidsmodule waarbinnen veiligheids- en hygiëneregels, veiligheidstoets met score en zelfs een basis werkvergunning kan worden opgezet.

Hiermee is EVA bij uitstek geschikt voor bedrijven waarbij veiligheid en hygiëne prioriteit is. Zoals in de industrie, in productie bedrijven, de (petro)chemie sector, in de transport & logistiek, bij havenbedrijven, op terminals, in de food en packaging.