Glob icon Eva Visitor Registration

ATS8600 Security Management Software

ATS8600 is security Management Software waarin bewakingscamera's, video surveillance, beveiliging, brand en toegangcontrole kan worden beheert. In ATS8600 beheert u alle apparaten in één overzichtelijke interface.

Onze partner Soft & Sec is specialist in ATS8600 integraties en heeft een integratie gebouwd waarmee bijvoorbeeld de aanwezigheidstatus van medewerkers naar EVA wordt gestuurd, toegang voor bezoekers kan worden geautomatiseerd en een brandalarmmelding in EVA een calamiteit kan activeren om de aanwezigheidsoverzichten vrij te geven.

Meer informatie over de koppeling en de kosten hiervan is te verkrijgen bij Soft en Sec. Uw installateur dient dit samen met hen te realiseren.

Let op: Wanneer u een koppeling wilt heeft u de juiste EVA licentie nodig. Neem hiervoor contact op met onze afdeling verkoop.

Meer weten?

Bent u al klant van EVA en wilt u ook een koppeling realiseren tussen uw EVA omgeving en uw ATS8600 security management platform? Neem dan contact op voor een offerte.

Bent u nog geen klant en heeft u een integratie vraagstuk? Neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek met een van onze adviseurs.

Contact opnemen