Vacature: Office Medewerker M/V

Over ons

 

Welkom bij EVA Solutions! Wij verhogen met eigen ontwikkelde bezoekersregistratie software de veiligheid van bezoekers, contractors en medewerkers in en om bedrijfsgebouwen en we verbeteren de gastvrijheid van bedrijven. Dat doen we met bezoekersregistratie software die verder gaat dan registratie alleen. In EVA Bezoekersregistratie worden dagelijks in binnen- en buitenland duizenden mensen geregistreerd. Zij worden gedurende de registratie op de hoogte gebracht van huisregels en veiligheidsinstructies. EVA draait standalone maar integreert ook met toegangscontrole of tijdregistratiesystemen. Door een groeiend aantal klanten zoeken we uitbreiding van ons supportteam.

 

Wat houdt deze veelzijdige functie in

 

Voor deze functie zoeken we een echte allrounder. Van commercie tot support. Je bent verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van opdracht tot plaatsing van de bezoekersregistratie. Van inkoop van hardware tot het inrichten van de software. En je helpt klanten bij supportvragen. Een zeer diverse uitdagende functie dus.

Hieronder een greep uit je dagelijkse taken:

–        Je geeft uitleg (via skype) aan potentiële klanten

–        Je begeleidt het traject na de order tot aan de uitlevering

–        Je zorgt ervoor dat je per uitlevering de benodigde hardware inkoopt

–        Je zorgt dat de juiste documenten door de klanten tijdig worden aangeleverd

–        Zo nodig help je klanten bij het opmaken van documenten in PowerPoint, Excel of Photoshop

–        Je hebt contact met de klant zodat hij weet wat er van hem verwacht wordt om de oplevering vlekkeloos te laten verlopen

–        Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten bij supportvragen over het systeem

–        Je zorgt voor een goede verslaglegging in het CRM

 

Wat vragen we van jou

 

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting. Je bent handig met Photoshop en beheerst het officepakket met name PowerPoint en Excel. Affiniteit met software & applicaties is een pré. Je bent representatief en communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal. Je kunt goed prioriteiten stellen en goed werken met deadlines. Je vindt het leuk om oplossingsgericht te werken en bent iemand die snel zelfstandig werkt. Je bent niet bang om te vragen en je vindt het leuk om mee te denken in de groei van de organisatie. i.v.m. het werken met privacygevoelige informatie van derden is het verkrijgen van een VOG een vereiste. Je hebt een rijbewijs.

 

Wat hebben we jou te bieden

 

We bieden een fulltime functie (vanaf 32 uur bespreekbaar) binnen een jonge, snelgroeiende organisatie. Je werkt samen in een klein, leuk team waarin een informele werksfeer heerst zonder harde afgebakende functies. We bieden een marktconform salaris en een laptop van de zaak.

Deze rol is als functie nieuw binnen ons team, wat betekent dat je je eigen ideeën, om onze dienst te verbeteren en onze positieve klantervaring te vergroten, zeker in kan brengen.

 

Hoe kun je solliciteren

 

Wanneer jij die leuke, vlotte, enthousiaste, representatieve, commercieel denkende, zelfstandige collega bent die wij graag in ons team willen opnemen en jij je herkent in bovenstaande? Dan willen we graag kennis met je maken! Vertel ons waarom je bij ons wilt komen werken! We zien jouw sollicitatie met foto graag verschijnen! I.v.m. het werken met privacygevoelige informatie van derden is het verkrijgen van een VOG een vereiste.

We ontvangen je CV en motivatie graag voor 20 februari a.s. via werkenbij@evasolutions.eu T.a.v. Gysbert Wind (www.bezoekersregistratie.net ). De gesprekken vinden plaats in week 9-2019.

 

-Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld-

EVA Bezoekersregistratie is een product van EVA Solutions BV (KvK nr.: 66182123)
Google+