We brengen u graag op de hoogte van een mooie kans om gebruik te maken van een subsidieregeling om te digitaliseren, maar u moet er wel snel bij zijn! Het budget voor deze regeling is inmiddels overtekend, omdat er meer subsidie is aangevraagd dan er beschikbaar is. Het kan nog zijn dat een aantal aanvragen niet in aanmerking komen, waardoor er nog budget vrij komt. U kunt daarom nog steeds een aanvraag indienen. De verdeling wordt verdeeld op volgorde van binnenkomst.

Heeft uw bedrijf over de afgesloten 2 boekjaren 2-50 werknemers in dienst en een jaaromzet van maximaal €10 miljoen? Dan kunt u tot 30 November 2022 subsidie aanvragen om te digitaliseren.  Bijvoorbeeld om uw papieren intekenlijstje op de balie te vervangen door een digitale registratie.

De subsidie is voor aanschaf en implementatie van digitale technologie en bedraagt 50% van de subsidiabele kosten met een maximum van 2500 euro, waarvan 500 euro advies. Als u als bedrijf voldoet aan de grootte en omzet grens dan kunt u deze subsidie tot 17:00 30 November aanvragen bij het loket van uw RVO uitvoerder.

Hiermee kunt u een deel van de kosten van de implementatie van een digitaal bezoekersregistratiesysteem dus vergoed krijgen. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van een digitale zuil voor zelfregistratie voor recepties of voor chauffeurs bij uw logistieke desk.

Veel ondernemers zien digitalisering als voorwaarde voor groei, maar digitalisering kost ook geld en de vraag is hoe dit het beste kan worden besteed en hoe de digitalisering kan worden aangepakt. Wij begeleiden en adviseren u bij het digitaliseren van uw bezoekersontvangst en afwikkeling van uw logistieke proces met chauffeursregistratie. U vervangt met EVA de papieren intekenlijstjes die nog bij veel bedrijven op de balie liggen. U kunt met een digitalisatie veel kosten besparen en uw processen efficiënter inrichten. EVA maakt het mogelijk om eenvoudig digitaal bezoekers, monteurs en chauffeurs te registreren. 

Alle voordelen leest u op deze website en kunnen wij kort toelichten tijdens een online adviesgesprek van 15 minuten, plan een gratis adviesgesprek via deze link.

Lees meer over deze subsidie op: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/mijn-digitale-zaak